web 2.0

miercuri, 2 februarie 2011

EVA RELOADED - un spectacol "reincarcat" pentru cei cu bateriile descarcate


Dragostea e sentimentul care vine în galop
şi dispare în vârful picioarelor.
(Tudor Muşatescu)Teatrul Joint vi-i prezintă pe Oana Rusu, Carmen Palcu, Doru Bem şi... chitara în  comedia de mare succes „Eva Reloaded”. Evenimentul este programat marţi, 8 februarie, de la ora 20.00 la Clubul Prometheus (Piaţa Naţiunilor Unite 3-5). Spectacolul este nerecomandat sub vârsta de 16 ani.
Eva este o făptură frumoasă, rotunjoară, delicată şi cu toate acestea... periculoasă! Doar e Madam. Perechea lui Adam, singura ei slăbiciune pe lumea asta... (pe lângă pantofi şi diamante).
Cu aceste „arme” Eva Reloaded şi-a câştigat simpatia publicului şi a devenit cel mai aplaudat spectacol al stagiunii 2010-2011.
Şi pentru că Eva zilelor noastre a evoluat, de la simpla coastă din care a fost făcută, la componenţa formată din mii şi mii de părticele şi pretenţii, alegerea mai multor fragmente şi gânduri a fost firească. Prin urmare, forma finală a spectacolului vă aduce fragmente din Jacques Prevert, Mircea Cărtărescu, Nichita Stănescu, George Ţărnea, Rabindranath Tagore, Maria James, Denisa Comănescu, Amy Lowell, Ileana Vulpescu, George Topîrceanu, Ion Pribeagu, Muriel Rukeyser, Erich Kastner sau Oscar Wilde.
 „Eva Reloaded” este un spectacol despre naivitatea şi ridicolul celei mai neînţelese relaţii interumane, despre bărbatul şi femeia epocii codului de bare, mai exact tot despre dragoste şi despărţire, dezamăgire, primul sărut, fericire şi alte lucruri, actorii preferând să trăiască în joacă banalitatea, amuzându-se şi făcând mereu cu ochiul, amintindu-ne că atâta timp cât poţi zâmbi, nimic nu e pierdut.

Spectacolul va avea loc
marţi, 8 februarie, ora 20,
la Club Prometheus (Piaţa Naţiunilor Unite 3-5)
Preţ bilet: 20 ron; redus 15 ron
Rezervări prin telefon sau sms la numărul: 0728 967 607. 
P.S. Locurile sunt limitate, vă recomandăm să vă faceţi rezervare din timp!

3 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Evenim spunea...

Invitatie la colaborare!
Buna ziua, suntem de la site-ul www.evenim.ro.
Acest site este la inceput dar are ambitii mari. Incercam sa cuprindem toate evenimentele importante intr-un singur site. Un site care sa fie usor de accesat si usor de navigat si care sa ofere informatii complete ce corespund nevoilor clientilor nostrii.
Vrem sa fim corecti cu toti cei care ne viziteaza si de aceea informatia este luata de la prima sursa.
Speram sa nu fie nici un inconvenient din acest punct de vedere, pentru ca benificiile sunt bilaterale. Prin urmare postarea informatiei pe site-ul nostru este absolut gratuita. Daca aveti evenimente pe care doriti sa le promovati, va invitam sa completati formularul de pe http://www.evenim.ro/adauga-eveniment.html.
Va multumim anticipat pentru colaborare si va uram succes in toate proiectele dvs.
Toate cele bune!

Alexandra Rucsandescu spunea...

Buna.
Ma intereseaza piesa ptr a o monta intr-un spatiu recomandat.
trimite-mi un email .

Multumesc.

Trimiteți un comentariu