web 2.0

miercuri, 24 noiembrie 2010

Aveau un plan si planul lor nu valora doi bani - "American Buffalo" vine la Teatrul Joint

Teatrul Joint vi-ii prezintă pe Mircea Postelnicu, Bogdan Nechifor şi Conrad Mihai Mericoffer în comedia American Buffalo de David Mamet, în regia lui Florin Grigoraş. Spectacolul va avea loc marţi, 30 noiembrie, începând cu ora 20:00 la Club Prometheus (Piaţa Naţiunilor Unite 3-5).

Povestea începe aşa: trei inşi stăteau într-un magazin de vechituri sub formă de bar. După un timp, se hotărăsc să pună la cale un jaf. Se gândesc ce se gândesc şi îşi dau seama că situaţia impune trei opţiuni: 1 – „Să mai bem ceva?”; 2 – „ Să jucăm un poker?” sau 3 – „Să ne punem pe fapte (dacă funcţionează telefonul)?!”




American Buffalo (sau Istoria unui jaf de doi bani) este o comedie absurdă cu variate „condimente” vintage şi dialoguri à la Tarantino, recunoscută pentru succesul de pe Broadway, premiată cu The New York Drama Critics Circle Award şi ecranizată în filmul cu acelaşi nume, din distribuţie făcând parte Dustin Hoffman şi Dennis Franz.


Spectacolul va avea loc
marţi, 30 noiembrie, ora 20,
la Club Prometheus (Piaţa Naţiunilor Unite 3-5)
Intrarea, sub formă de donaţie.
Rezervări prin telefon sau sms la numărul: 0728 967 607.
Locurile sunt limitate, vă recomandăm să vă faceţi rezervare din timp!

P.S. Inaintea spectacolului si dupa vom asculta City Mood cu Lucian Boariu live pe frecventa City Fm! 


PARTENERI MEDIA: Radio Lynx, City FM, LiterNet.ro, Zile si Nopti, PrinturiDigital.ro, Mixuldecultura.ro, Metropotam.ro, Hipmag.ro, Yazee.ro, DorDeDuca.ro, Pubbing.ro, Vinsieu.ro, ArtLine.ro, Urbanthingsromania.blogspot.com, Bucharest-Guide.ro, GoingOut.ro, Diseara.ro


Teatrul Joint este un proiect de teatru independent şi neconvenţional iniţiat în iunie 2005, în premieră pentru oraşul Braşov, ca o alternativă necesară la teatrul de stat, cu activitate continuă şi interes deosebit manifestat din partea publicului local. În 2006 şi 2007, Teatrul Joint şi-a desfăşurat activitatea în Clubul Atrium din Sibiu, pentru ca din octombrie 2008 să aibă stagiune permanentă la Clubul Ţăranului din Bucureşti. În momentul de faţă Teatrul Joint pune în scenă piese în: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Piteşti, Sibiu, devenind cel mai mare teatru independent din România. Stagiunea 2010-2011 Bucureşti se va desfăşura la Club Prometheus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu